Café

Waar heeft u trek in? Een kop ambachtelijk gebrande koffie? Een perfecte muntthee? Of een goed glas wijn of gin tonic? Kom langs met uw krantje, uw vrienden, uw geliefde. In DOKA café leggen we u graag in de watten. Met warme en koude dranken van de beste leveranciers. En met versgebakken taart en koeken. Een goede reden om langs te komen.

Bekijk onze menukaart

DOKA Antwerpen

Aperitief Tijd

In DOKA café serveren wij bewust één soort wijn en cava, van een hogere kwaliteit dan de gemiddelde huiswijn. Speciaal voor u geselecteerd, op basis van smaak, kleur en neus. Daarnaast is er de keus uit verschillende bieren. Uiteraad de bekende Belgische bieren zoals Westmalle, maar ook typisch Antwerps bier, Seef blond en Triple d'Anvers zijn daar mooie voorbeelden van. Zeer bijzonder is Kasteel Chocobier. Heerlijk bij een stuk taart van de dag.

DOKA Antwerpen

Thee Tijd

Onze thee? Die halen we bij de beste theeboetiek in Antwerpen; Qualitea Time in de Kloosterstraat. De jonge eigenaar Joachim speurt de hele wereld af, op zoek naar de meest bijzondere handgeplukte thee. Theesoorten met delicate smaken, kleuren en geuren. In DOKA café vindt u een kleine selectie. Van vertrouwde klassiekers tot verrassende blends, die we als losse thee serveren. En als het dan toch theetijd is: we kunnen u de homemade taart en koeken ook van harte aanbevelen! 

DOKA Antwerpen

Koffie Tijd

Koffiebranden is een vak. Een prachtig ambacht dat Grootmoeders Koffie al sinds 1935 verstaat. Het Vlaamse familiebedrijf is inmiddels in handen van de derde generatie, maar de Meester Koffiebrander werkt nog altijd op traditionele wijze. Van het zelf selecteren van de koffiebonen tot het branden en malen. En dat levert heerlijke koffie op met zachte, mondvullende smaken en fijne aroma's. Koffie die we in DOKA café met veel plezier voor u bereiden.

Wij serveren uiteraard de espresso en een gewone koffie, maar ook een heerlijke Latte Macchiato Doppio met eventueel een shot van caramel, vanille of kaneel.

DOKA Antwerpen

Uw privé ontvangst

Heeft u een feestje? Wenst u een ontvangst te houden ter ere van een verjaardag, communie, bruiloft of een andere gelegenheid? Dat kan in DOKA. In het sfeervolle café kunt u heerlijk genieten van een drankje en een hapje terwijl de galerie naar uw wensen ingericht kan worden. En DOKA ligt op loopafstand van diverse kerken in Antwerpen zoals de Carolus Borromeuskerk en de St. Pauluskerk dus ook voor uw trouwreceptie of ontvangst is dit een ideale locatie.

Wilt u meer weten dan kan ik samen met u uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Neem gerust contact op. Graag tot ziens in DOKA.