Close Encounters

Beëindigd. Vier afgestudeerde fotografen van de Karel de Grote Hogeschool en Cadix Lyceum stellen hun werk voor. Van science fiction-achtige beelden tot ware portretten van mensen in hun dagelijkse doen.

11/10/2017 - 7/01/2018
DOKA Antwerpen DOKA Antwerpen

Pieter Van Hooydonck

Voor zijn eindwerk aan de Karel de Grote Hogeschool ging Van Hooydonck op zoek naar een moderne kluizenaar die dicht bij de natuur leeft. Deze vond hij op Koltur, één van de Faeroër eilanden. Het resulteerde in “The Isle of Maybe”. Van Hooydonck heeft de bachelor in audiovisuele technieken in 2017 afgerond. Daarvoor was hij als freelance fotograaf al betrokken bij kleinere projecten voor onder andere de jeugdbeweging. 

Naomi Rottier

Al op jonge leeftijd is Naomi Rottier begonnen met fotograferen. Tijdens haar opleiding aan het Stedelijk Lyceum Cadix leerde Rottier vooral op de details te letten. Haar werk heeft inmiddels al in de Voetgangerstunnel én aan de tijdelijke pontonbrug (2014) in Antwerpen gehangen.  Ook haar eindwerk viel op, ze kreeg de prijs voor het beste eindwerk van haar jaar. Rottier vervolgt haar opleiding aan het KASK Conservatorium te Gent.

Kelly Van Meel

Kelly Van Meel is een jonge Belgische fotografe die met de expositie Close Encounterseen grote stap zet binnen haar carrière. Op 16-jarige leeftijd besloot ze fotografie te gaan studeren aan het SL Cadix. Een aantal beelden die ze maakte tijdens haar studie werden al gepubliceerd in de Gazet van Antwerpen, wat voor haar een eerste mijlpaal betekende. Met een vervolg opleiding hoopt ze haar kennis nog meer te verrijken om zo uit te groeien tot een succesvol fotografe. 

Hichem Azzouz

Hichem Azzouz is in 2017 afgestudeerd als professioneel fotograaf aan de Karel de Grote Hogeschool.Ook hij raakte op jonge leeftijd  al gefascineerd door fotografie. Naast portret-, reclame-, en bedrijfsfotografie ligt zijn passie bij natuur- en landschapsfotografie. Het liefst werkt Hichem met projecten die gerelateerd zijn aan humanitaire hulp. Eén van zijn dromen is om de wereld rond te reizen en op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen die hij via zijn lens zo perfect mogelijk kan verbeelden.

Hieronder vindt u alle foto's uit de expositie. De afbeelding beneden is een uitsnede van de gehele foto. Klik op de foto voor een vergroting. 

Voor prijzen en formaten ga naar de prijslijst.